19. april. 2021. | 11:17


“ZAJEDNO SMO JAČI, PLAČI” (forum teatar predstava)21.04.2021 18:00 Civic Energy Center, Mitrovica Završeno


Kao nastavak Forum Teatar trening programa, Artpolis i AKTIV organizuju pozorišnu predstavu uz uključivanje učesnika ovog treninga. 

Nesvesni nacionalnosti putnika do sebe i ne sluteći da će im oni veoma brzo postati jedino društvo u igri života i smrti, Albanac poslastičar, Hrvat filozof i dve Srpkinje, doktorka biologije i razmažena starleta koja se uputila na snimanje spota za svoju novu pesmu, su telima u avionu a mislima već duboko u azurno plavoj vodi Bahama ne sluteći preokret sudbine koji se bliži.

Glumci: Lidija Nikolić, Emilija Popović, Uroš Cvetković, Miloš Trifunović, Momčilo Jovanović.

Reditelj: Filip Pajić

Aktivnost je podržana od strane Inicijative mladih za ljudska prava (YIHR KS) koju je osnovala SAD agencija za međunarodni razvoj (USAID) i Evropska unija na Kosovu kroz projekat „Transformisanje konfliktnih percepcija kroz povećan angažman građana i zajednice na Kosovu“ koji implementiraju Artpolis i NGO AKTIV kao članovi Kosovske koalicije za pomirenje (KCR).

NOTA:  Sve aktivnosti sprovode se u skladu sa preporukama za prevenciju širenja virusa kovid-19. U slučaju pogoršanja situacije u vezi sa kovidom-19 aktivnosti će biti organizovane u drugačijem formatu u skladu sa trenutnom epidemiološkom situacijom.

Ostali događaji