Najčitanije

Događaji

05.11.2020

12:00

NGO Aktiv

Završeno

Zoom MSC debata: ,,Američki predsednički izbori - dve strane iste medalje?”

NVO Aktiv ima zadovoljstvo da Vas pozove na webinar debatu Mitrovačkog društvenog kluba pod nazivom ,,Američki predsednički izbori: dve strane iste medalje?“. Teme debate biće analiza rezultata predsedničkih izbora u Sjedinjenim Američkim Državama i njihove implikacije na učešće SAD-a u procesu dijaloga Beograda i Prištine. Webinar će biti održan u četvrtak, 5. novembra u 12 časova.

Pročitaj više

23.09.2020

16:00

NGO Aktiv

Završeno

ZOOM MSC debata: Dijalog Beograda i Prištine: Trougao konstruktivne dvosmislenosti

Poštovani/a, NVO Aktiv ima zadovoljstvo da Vas pozove na Webinar debatu Mitrovačkog društvenog kluba pod nazivom ,,Dijalog Beograda i Prištine: Trougao konstruktivne dvosmislenosti“. Teme webinara biće pregovori Beograda i Prištine u Vašingtonu i Briselu, sa osvrtom na postignute sporazume, implikacije predstojećih predsedničkih izbora u SAD na region i mogućnosti za napredovanje regiona Zapadnog Balkana ka Evropskoj uniji. Webinar će biti održan 23. septembra od 16 časova.

Pročitaj više

08.07.2020

12:00

NGO Aktiv

Završeno

Zoom MSC debata: Otvoreno o dijalogu

Poštovani, NVO Aktiv Vas sa zadovoljstvom poziva na debatu Mitrovačkog društvenog kluba ,,Otvoreno o dijalogu” koja će se baviti budućnošću dijaloga Beograda i Prištine nakon formiranja novih vlada u Srbiji i na Kosovu, ulogom SAD-a i Evropske unije u pregovorima, mogućnošću za postizanje sporazuma o normalizaciji odnosa dveju strana do kraja 2020. godine, potencijalnim optužnicama Specijalnog suda protiv Hašima Tačija i Kadrija Veseljija i drugim aktuelnim temama. Debata će biti održana preko aplikacije Zoom u sredu, 8. jula od 12 časova.

Pročitaj više

Misija

AKTIV ima za cilj da omogući svrsishodno učešće zajednice kosovskih Srba u pospešivanju mirnodopske i prosperitetne budućnosti u regionu.

 

 

 


Najčitanije vesti

Ovaj sajt je izrađen uz podršku