15. tetor. 2020. | 09:25


*Si, prapa skenave, reagoi administrata e BE-së për arritjen e Marrëveshjes së Uashingtonit? A do të kontribuojë dokumenti i Uashingtonit në përpjekjet e BE-së për të sjellë të dy palët në një marrëveshje gjithëpërfshirëse për normalizim? Në çfarë mënyrash plotëson qasjen e BE-së dhe në cilën pikë devijon prej saj?

Sonte në lidhje me këtë, në emisionin Sporazoom do të flasim me bashkëpunëtorin e lartë të Këshillit për Politikën e Demokratizimit në Berlin, Bod Weber, drejtorin ekzekutiv të Institutit Kosovar për Kërkime dhe Zhvillime të Politikave KIPRED, Lulzim Peci dhe drejtorin e programit të OJQ Aktiv, Miodrag Marinkoviq.

Të mërkurën, më 14 tetor me fillim në ora 21:00, në TV Mir, TV Puls, TV Herc, TV Kim dhe TV Mitrovica dhe rrjetet sociale.

Full Video

Teaser 1

Teaser 2

Teaser 3