25.02.2021

12:00

Online event

I përfunduar

Debati MSC "Çka pas zgjedhjeve?", 25 shkurt nga 12:00h

OJQ AKTIV ka kënaqësinë t'ju ftojë në debatin e Klubit Social të Mitrovicës "Çka pas zgjedhjeve?". Temat e diskutimit do të jenë rezultatet e zgjedhjeve të parakohshme parlamentare në Kosovë, ndikimi në politikën e brendshme në Kosovë, koalicionet e mundshme me përfaqësuesit politikë të komunitetit serb, si dhe nëse dhe në çfarë mase fitorja e Vetëvendosjes ndikon dhe ndryshon dialogun midis Beogradit dhe Prishtinës.

Lexo më shumë

09.02.2021

12:00

Online event

I përfunduar

Pozivnica za MSC debatu o vakcinaciji, 9. februara od 12h

NVO Aktiv ima zadovoljstvo da Vas pozove na debatu Mitrovačkog društvenog kluba “Vakcinacija: istina i zablude”. Teme razgovora ticale bi se odziva građana za vakcinaciju protiv kovida-19, ko bi trebalo da informiše građane o tome koju vakcinu treba odabrati, koliki je izazov nabavka vakcina s obzirom na veliku potražnju na svetskom nivou i problem vakcinisanja stanovništva u većinski srpskim sredinama na Kosovu.

Lexo më shumë

15.01.2021

15:00

Online event

I përfunduar

MSC debati: Liri, demokraci, (pa)drejtësi: tre vjet nga vrasja e Olliver Ivanoviqit

Tre vjet nga vrasja e Olliver Ivanoviqit, derisa autorët dhe ata që urdhëruan këtë krim nuk janë sjellë para drejtësisë. Pse është kështu? A i besojmë sistemit gjyqësor që po heton vrasjen e Ivanoviqit? A është dhe sa e rrezikshme është të merresh me politikë sot? Cilat janë pasojat e vrasjes së Olliver Ivanoviqit për shoqërinë në veri të Kosovës, Kosovë dhe Serbi?

Lexo më shumë

16.12.2020

11:00

Online event

I përfunduar

Conferenca Analiza e Trendit 2020: qëndrimet e komunitetit serb në Kosovë

OJQ Aktiv me kënaqësi ju fton në uebinar konferencën "Analiza e Trendit 2020: qëndrimet e komunitetit serb në Kosovë" ku do të prezantohet hulumtimi me të njëjtin titull. Konferenca do të mbahet të mërkurën, më 16 dhjetor 2020 me fillim nga ora 11:00 përmes platformës online Zoom.

Lexo më shumë

26.11.2020

14:00

NGO Aktiv

I përfunduar

MSC debata: ,,Nevidljive posledice kovida-19”

NVO Aktiv ima zadovoljstvo da Vas pozove na Zoom debatu Mitrovačkog društvenog kluba pod nazivom ,,Nevidljive posledice kovida-19“. Teme debate biće uticaj pandemije virusa korona i karantina na mentalno zdravlje stanovništva, njihov efekat na odnose u porodici i potencijalno povećanje stope nasilja, kao i posledice bolesti kovid-19 po decu sa smetnjama u razvoju i njihove staratelje. Debata će biti održana u četvrtak, 26. novembra u 14 časova.

Lexo më shumë

05.11.2020

12:00

NGO Aktiv

I përfunduar

Debat i Zmadhimit MSC: Zgjedhjet Presidenciale të Sh.B.A - Dy anët e së njëjtës monedhë?

Me kënaqësi të madhe OJQ- ja AKTIV ju fton në një debat online të mbajtur nga Klubi Social i Mitrovicës me titull Zgjedhjet Presidenciale të Sh.B.A - Dy Anët e së njëjtës Monedhë? Diskutimi do të analizojë rezultatet e zgjedhjeve presidenciale në Shtetet e Bashkuara dhe implikimet e tyre për rolin e Amerikës në procesin e dialogut Beograd-Prishtinë. Ky takim online do të mbahet të enjten, 5 nëntor nga ora 12:00.

Lexo më shumë

23.09.2020

16:00

NGO Aktiv

I përfunduar

ZOOM Debati i MSC: Dialogu midis Beogradit dhe Prishtinës: Një Trekëndësh i dykuptimësisë konstruktive

I/e nderuar, OJQ Aktiv ka kënaqësinë t'ju ftojë në webinarin e Klubit social të Mitrovicës të quajtur, Dialogu midis Beogradit dhe Prishtinës: Një trekëndësh i dykuptimësisë konstruktive. Temat e webinarit do të jenë bisedimet në mes të Beogradit dhe Prishtinës në Uashington dhe Bruksel, me një përmbledhje të marrëveshjeve të arritura, implikimet e zgjedhjeve të ardhshme presidenciale të SHBA-së në rajon dhe mundësitë për përparimin e Ballkanit Perëndimor drejt Bashkimit Evropian. Webinari do të mbahet me datë 23 shtator me fillim nga ora 16:00.

Lexo më shumë
Our Facebook


Our twitt's