28.07.2021

11:00

Swiss Diamond Hotel (Pristina)/ONLINE EVENT

I përfunduar

PREZANTIMI I HULUMTIMIT Vlerësimi i statusit të të drejtave të komuniteteve jo-shumicë në Kosovë

Kemi kënaqësinë t'ju njoftojmë për prezantimin e ardhshëm të botimit tonë Vlerësimi i statusit të të drejtave të komuniteteve jo-shumicë në Kosovë, i cili analizon respektimin e të drejtave të të gjitha komuniteteve jo-shumicë në Kosovë gjatë vitit 2020.

Lexo më shumë

17.06.2021

16:00

Online event

I përfunduar

PREZANTIMI I HULUMTIMIT "Të Drejtat e Komunitetiteve në Kosovë"

Ne ju ftojmë përzemërsisht në prezantim online të rezultateve të analizës mbi Të Drejtat e Komunitetiteve në Kosovë, të kryer nga OJQ AKTIV dhe OJQ Qendra për të Drejtat e Komuniteteve të Pakicave (CRMC) brenda fushës së iniciativës OPEN të udhëhequr nga Fondacioni i Kosovës për të Hapur Shoqëria (KFOS).

Lexo më shumë

15.06.2021

14:00

Online event

I përfunduar

Prezantimi i hulumtimit "Sërbet e Kosovës në procesin e dialogut"

Me kënaqësi të madhe ju ftojmë në prezantimin online të rezultateve të analizës me titull Serbët e Kosovës në procesin e dialogut, i cili u përgatit nga OJQ AKTIV dhe Forumit për Zhvillim dhe Bashkëpunim multietnik (FDMC) në kuadër të iniciativës OPEN të Fondacionit të Shoqërisë së Hapur të Kosovës (KFOS).

Lexo më shumë

09.06.2021

11:00

Civic Energy Center, Mitrovica

I përfunduar

Otvoreno predavanje Augustina Paljokaja “U susret nastavku dijaloga u Briselu. Šta se promenilo i kako dalje”

NVO AKTIV ima zadovoljstvo da Vas pozove na otvoreno predavanje Augustina Paljokaja pod nazivom ,,U susret nastavku dijaloga u Briselu. Šta se promenilo i kako dalje”. Teme diskusije su: Koliko je Evorpska unija spemna za nastavak dijaloga sa sasvim novim ljudima iz Prištine, da li je uloga SAD-a sada ključna, šta je istina a šta nije u vezi sa famoznim ,,non-pejperima”.

Lexo më shumë

12.05.2021

11:00

Online event

I përfunduar

21.04.2021

18:00

Civic Energy Center, Mitrovica

I përfunduar

TË BASHKUAR MË TË FORTË, POR RIVALË PËRGJITHMONË (Shfaqje forum teatër)

Të pavetëdijshëm për nacionalitetin e pasagjerëve pranë tyre në një aeroplan që po udhëton për në Bahame dhe të pavetëdijshëm se ata/ato do të jenë vetëm në shoqërimin e njëri-tjetrit në lojën e ashpër të jetës e vdekjes: pastiçeri shqiptar, filozofi kroat dhe dy gra serbe, një biologe dhe një këngëtare, e cila është duke shkuar të incizojë videoklipin janë ulur rehatshëm në karriget e tyre, por në mendjen e tyre tashmë po bëjnë plazh në ujërat e kaltra të Bahames, duke mos dyshuar në për përmbysjen e shpejtë të fatit të tyre. 

Lexo më shumë

30.03.2021

10:00

Civic Energy Center, Mitrovica

I përfunduar

Forum future 2021, 30 dhe 31 Mars

Forum Future 2021 "Gjuha si urë"

Lexo më shumë
Our Facebook


Our twitt's