22.06.2022

17:00

Pristina

I përfunduar

Koncert: Moan the Guilty (Prishtina)

OJQ AKTIV dhe Koalicioni Kosovar për Pajtim kanë kënaqësinë t'ju ftojnë koncertin e grupit Moan the Guilty, i cili do të mbahet më 22 qershor në Prishtinë, në lokalin Dit' e Nat', duke filluar nga ora 17:00.

Lexo më shumë

20.06.2022

12:00

Gračanica/Graçanicë

I përfunduar

Ekspozita e pikturave: Veselj Saliji (Graçanicë)

OJQ AKTIV dhe Koalicioni Kosovar për Pajtim kanë kënaqësinë t'ju ftojnë në ekspozitën e piktureve të Vesel Salijit, e cila do të mbahet më 20 qershor në Graçanicë (Qendra Civile e Energjisë), duke filluar nga ora 12:00, ndërsa ekspozita do të zgjasë dy (2) ditë.

Lexo më shumë

14.06.2022

12:00

Gračanica/Graçanicë

I përfunduar

Forum publik që synojnë legjislacionin pë përdorimin e gjuhëve (Graçanicë)

Në emër të OJQ AKTIV dhe anëtarëve të Koalicionit të Kosovës për Pajtim, kemi kënaqësinë t'ju ftojmë në:

Lexo më shumë

10.06.2022

12:00

North Mitrovica

I përfunduar

Forum publik që synojnë legjislacionin pë përdorimin e gjuhëve (Mitrovica e Veriut)

Në emër të OJQ AKTIV dhe anëtarëve të Koalicionit të Kosovës për Pajtim, kemi kënaqësinë t'ju ftojmë në:

Lexo më shumë

30.05.2022

19:00

Civic Energy Center, North Mitrovica

I përfunduar

Aktivitetet kulturore Peer-to-Peer: Shfaqjen e filmit TOKË E ASKUJT

OJQ AKTIV dhe Koalicioni Kosovar për Pajtim kanë kënaqësinë t'ju ftojnë në një shfaqje të filmit fitues të Oskarit nga Bosnja dhe Hercegovina: TOKË E ASKUJT.

Lexo më shumë

24.05.2022

11:00

Sirius Hotel, Pristina

I përfunduar

Publikimi i raportit “Rekomandime për kornizën e politikave mbi zbatimin e Ligjit për përdorimin e gjuhëve”

OJQ Aktiv organizon prezantimin e publikimit “Rekomandime për kornizën e politikave mbi zbatimin e Ligjit për përdorimin e gjuhëve”, që do të mbahet më 24 Maj 2022, nga ora 11:00-13:00, në Hotel Sirius në Prishtinë.

Lexo më shumë

16.05.2022

11:00

Civic Energy Center, NGO Aktiv, Mitrovica

I përfunduar

PROMOVIMI i UEB FAQES “MIQËSIA SERBO-SHQIPTARE”

I/e nderuar, OJQ Aktiv ka kënaqësinë t'ju ftojë në promovimin e ueb faqes “Miqësia Serbo-Shqiptare” (https://srb-al.emins.org/), që do të mbahet të hënën, me datë 16 maj, me fillim nga ora 11:00 në Qendrën e Energjisë Qytetare në Mitrovicë (Mbreti Petri I, 183a).

Lexo më shumë
Our Facebook


Our twitt's