09.03.2017

14:00

Civic energy center

I përfunduar

*

Liberalizimi i vizave, Asociacioni i Komunave Serbe dhe integrimi i Kosovës dhe Ballkanit Perëndimor në BE janë temat që do të diskutohen në episodin e ardhshëm të emisionit Sporazoom. Xhirimi është i hapur për publikun dhe deri në 25 persona mund të jenë pjesë e audiencës në çdo episod. Nëse dëshironi të jeni në audiencë, na shkruani në: office@civicenergycenter.org.

Lexo më shumë

22.02.2017

17:00

Mitrovica Social Club caffe (ex Aktiv art centar)

I përfunduar

RASTI I OLIVER IVANOVICIT - A ËSHTË VERDIKTI FINAL AFËR?

Debat i ri i MSC: "Rasti i Oliver Ivanovicit - A është verdikti final afër?"

Lexo më shumë

13.02.2017

15:00

Civic energy center

I përfunduar

07.02.2017

14:00

Civic Energy Center

I përfunduar

XHIRIMI I TV SHOW ‘’SPORAZOOM’’

"Reduktimi i hendekut ndërmjet serbëve dhe shqiptarëve me art - a bashkëpunojmë dhe si" është tema që do diskutohet në episodin e ardhshëm të emisionit Sporazoom. Xhirimi është i hapur për publikun dhe deri në 25 persona mund të jenë në audiencën e çdo episodi. Nëse dëshironi të jeni në audiencë, na shkruani në: office@civicenergycenter.org.

Lexo më shumë

07.02.2017

16:00

Mitrovica Social Club caffe

I përfunduar

A MUND TË NA SJELL ARTI MË AFËR

Panelist: Borka Pavićević, Drejtor i Qendrës për Dekontaminim Kulturor

Lexo më shumë

27.01.2017

17:00

Mitrovica Social Club caffe

I përfunduar

KLUBI SOCIAL I MITROVICËS

Debati i ri: A po ngasim drejt murit?

Lexo më shumë

27.01.2017

12:00

Civic energy center

I përfunduar

*

"Pjesëmarrja e serbëve në qeverinë, parlamentin dhe institucionet e Kosovës" është tema që do të diskutohet në episodin e ardhshëm të emisionit Sporazoom. Xhirimi është i hapur për publikun dhe deri në 25 persona mund të marrin pjesë në audiencën e çdo episodi. Nëse dëshironi të jeni në audiencë, na shkruani në: office@civicenergycenter.org.

Lexo më shumë
Our Facebook


Our twitt's