27.03.2019

18:00

Mitrovica Social Club (kafe)

I përfunduar

MSC: Dijalog koji je otišao u pogrešnom smeru

U novoj debati Mitrovačkog društvenog kluba govorićemo o uticaju usvajanja prištinske Platforme na dalji tok dijaloga, o taksama kao instrumentu pritiska na srpsku zajednicu, o procesu normalizacije odnosa, kao i pitanju sveobuhvatnog sporazuma (kao konačnom rešenju ili jednoj od opcija).

Gosti:
1. Momčilo Trajković, predsednik SPO na Kosmetu, član SNF-a
2. Nedžmedin Spahiu, analitičar, direktor TV Mitrovica

Dođite, popijte piće sa nama, postavite pitanja panelistima ili sa njima razgovarajte o ovoj temi.

Vidimo se!

Lexo më shumë

26.03.2019

13:00

Civic Energy Center

I përfunduar

Debat: Detyrimet institucionale mbi Respektimin dhe Promovimin e të Drejtave Gjuhësore

OJQ Aktiv ka kënaqësinë të ju ftoj në debatin publik Detyrimet institucionale mbi Respektimin dhe Promovimin e të Drejtave Gjuhësore që do të mbahet si pjesë e fushatës ndërgjegjësuese publike mbi të drejtat gjuhësore, brenda fushëveprimit të projektit Krijimi i një Kosove Dygjuhësore, që mbështetet nga Ambasada Norvegjeze dhe implementohet në bashkëpunim me Zyrën e Komisionerit për Gjuhë.

Lexo më shumë

20.03.2019

10:00

Hotel Sirius Pristina

I përfunduar

Konferencë: “Integrimi i Juridiksionit në Kosovën e Veriut”

OJQ  Aktiv ka kënaqësinë të ju ftoj në konferencën: “Integrimi i Juridiksionit në Kosovën e Veriut”

Lexo më shumë

18.03.2019

17:00

Civic Energy Center

I përfunduar

Filming of the TV show "Sporazoom"

U novoj emisiji Sporazoom razgovaraće se o sledećim temama:

Lexo më shumë

18.03.2019

13:00

Aktiv

I përfunduar

Forum Future conference

OJQ Aktiv nga Mitrovica Veriore ka kënaqësinë t'ju ftojë në konferencën e  Forum Future në cilen do te diskutohet për të ardhmen e marrëdhënieve midis serbëve dhe shqiptarëve.  

Lexo më shumë

07.03.2019

10:00

Hotel Sirius

I përfunduar

Konferencën: "Transparenca në komunat me shumicë serbe në Kosovë" 

OJQ Aktiv ka kënaqësinë t'ju ftojë në konferencën: "Transparenca në komunat me shumicë serbe në Kosovë" 

Lexo më shumë
Our Facebook


Our twitt's