04.10.2019

10:00

Hotel Sirius

I përfunduar

Konferencë për shtyp : ”Interesat thelbësore të Komunitetit Serb në Kosovë”

Në emër të Platformës së Avokatisë Empirika, ne kemi kënaqësinë t'ju ftojmë në konferencë për shtyp për të paraqitur përmbledhjen e polikave të titulluar Interesat thelbësore të Komunitetit Serb në Kosovë. Ngjarja do të zhvillohet më 4 Tetor, e Premte nga ora 10:00, në Hotel Sirius në Prishtinë.

Lexo më shumë

01.10.2019

17:00

Mitrovica Social Club

I përfunduar

27.09.2019

11:00

Civic Energy Center

I përfunduar

Tryezë të rrumbullakët: Rezultatet pozitive të zbatimit të marrëveshjeve teknike

Gjatë diskutimit, përfaqësuesit pjesëmarrës të komunitetit lokal do të diskutojnë përfitimet (pozitive) të sjella nga zbatimi i marrëveshjeve teknike. Një fokus i veçantë do të jetë në ndikimin që procesi i zbatimit të marrëveshjeve i ka sjellë komunitetit serb të Kosovës.

Lexo më shumë

25.09.2019

14:00

Šilovo

I përfunduar

DHOMAVE TË SPECIALIZUARA TË KOSOVËS

Më 25 shtator 2019, OJQ Aktiv dhe Dhomat e Specializuara të Kosovës do të organizojnë një tryezë të rrumbullakët me qëllim të informimit të atyre që janë të interesuar lidhur me mandatin dhe procedurat e Dhomave të Specializuara të Kosovës.

Lexo më shumë

23.09.2019

10:00

Pristina

I përfunduar

Takimi i katërt i Komitetit Drejtues (Grupi i Avokatisë së Politikave Kosovë-Serbi)

Takimi i Katërt i Komitetit Drejtues i Grupit të Avokatisë së Politikës Kosovë-Serbi, në lidhje me projektin 'Promovimi dhe komunikimi i përfitimeve i Dialogut të Lehtësuar të BE-së Kosovë-Serbi', do të mbahet në Prishtinë më 23 dhe 24 Shtator.

Lexo më shumë

18.09.2019

10:00

Centar građanske energij, Gračanica

I përfunduar

17.09.2019

10:00

Civil Liaison Office , Pristina

I përfunduar

Komiteti Drejtues i Projektit

Zyra Ndërlidhëse Civile do të organizojë një Komitet Drejtues të Projektit më 17 shtator, në orën 10:00. Qëllimi i takimit është të ofroj udhëzime si dhe mbikëqyrje të progresit, por edhe të vlerësoj arritjet dhe rreziqet e mundshme për zbatimin e mëtutjeshëm.

Lexo më shumë
Our Facebook


Our twitt's