27.02.2020

11:00

Hotel Sirius, Pristina

I përfunduar

Prezentimi e letrës ‘Vlerësimi i të drejtave dhe lirisë në komunitetet Serbe të Kosovës’

Në emër të OJQ-së Aktiv, kemi kënaqësin t'ju ftojmë në prezentimin e letrës ‘Vlerësimi i të drejtave dhe lirisë në komunitetet Serbe të Kosovës’, mbështetur nga Qendra Ndërkombëtare Olof Palme. Dokumenti ka për qëllim të jap një pasqyrë të disa çështjeve dhe problemeve me të cilat ballafaqohen komuniteti Serbë në Kosovë për vëmendjen e akterëve politik lokal në Kosovë si dhe antarëve të bashkësisë ndërkombëtare.

Lexo më shumë

20.02.2020

14:00

Mitrovica Social Club

I përfunduar

10.02.2020

16:30

Civic Energy Center

I përfunduar

10.02.2020

20:00

Mitrovica Social Club

I përfunduar

07.02.2020

18:00

Civic Energy Center

I përfunduar

27.01.2020

12:00

Civic Energy Center

I përfunduar

28.01.2020

18:00

Mitrovica Social Club

I përfunduar

Our Facebook


Our twitt's