25. maj. 2019. | 3:49


Shfaqja televizive Sporazoom27.05.2019 11:00 Civic Energy Center I përfunduar


Tatjana Lazarević, redaktore e portalit të lajmeve Kosova Sever dhe Jeta Xhara, drejtoreshë e BIRN-it në Kosovë, janë të ftuara në emisionin e radhës të Sporazoom, temë e të cilit do të jetë gjendja e medias në Kosovë, pritjet nga do të transmetohet në kanalet e TV Mreža me orar të rregullt zgjedhjet për Parlamentin Evropian, si dhe rezultatet e raportit të këtij viti të publikuar nga ‘Gazetarët pa Kufij’ dhe shumë të tjera.

Shfaqja, më 29 Maj, në orën 21:00.

Ngjarje të tjera