13. janar. 2017. | 10:57


XHIRIMI I TV SHOW ‘’SPORAZOOM’’12.01.2017 10:49 Civic Energy Center - CEC I përfunduar


"Çfarë ndodhi me personat e zhdukur dhe të kidnapuar" është tema që do të diskutohet në episodin e ardhshëm të emisionit Sporazoom. Xhirimi është i hapur për publikun dhe deri në 25 persona mund të marrin pjesë në audiencën e çdo episodi. Nëse dëshironi të jeni në audiencë, na shkruani në: office@civicenergycenter.org.

Ngjarje të tjera