30. shtator. 2019. | 6:29


Konferencë për shtyp : ”Interesat thelbësore të Komunitetit Serb në Kosovë”04.10.2019 10:00 Hotel Sirius I përfunduar


Në emër të Platformës së Avokatisë Empirika, ne kemi kënaqësinë t'ju ftojmë në konferencë për shtyp për të paraqitur përmbledhjen e polikave të titulluar Interesat thelbësore të Komunitetit Serb në Kosovë. Ngjarja do të zhvillohet më 4 Tetor, e Premte nga ora 10:00, në Hotel Sirius në Prishtinë.

Gjatë prezantimit, panelistët do të diskutojnë një sërë pyetjesh kryesore për Komunitetin Serb që janë identifikuar në hulumtimet e mëparshme,si dhe gjatë një tryeze të rrumbullakët të mbajtur në 18 Shtator 2019 dhe ku do të marrin pjesë përfaqësues të organizatave joqeveritare dhe mediat lokale.

Përgjatë prezantimit do të sigurohen përkthime në gjuhën Serbe, Shqipe dhe Angleze

Ngjarje të tjera