11. dhjetor. 2016. | 12:12


DIVANI I LLOGARIDHËNIES14.12.2016 15:00 Mitrovica Social Club I përfunduar


Shkak i diskutimit janë punimet për rindërtimin e rrugës Kralja Petrës në një zonë për këmbësorë dhe muri i ndërtuar për të mbështetur lartësinë e tokës, si shihet nga autoritetet lokale të Mitrovicës së veriut dhe muri ndarës siç shihet nga autoritetet lokale të Mitrovicës së jugut .

Panelist në diskutim do të jenë:

Dragan Spasojevic, Drejtor i Urbanizmit nga Organi i Përkohshëm i Komunës së Mitrovicës së Kosovës

Igor Simic, asambleist në komunën e Mitrovicës së veriut

Ngjarje të tjera