Ndodhi

15.01.2021

15:00

Online event

I përfunduar

MSC debati: Liri, demokraci, (pa)drejtësi: tre vjet nga vrasja e Olliver Ivanoviqit

Tre vjet nga vrasja e Olliver Ivanoviqit, derisa autorët dhe ata që urdhëruan këtë krim nuk janë sjellë para drejtësisë. Pse është kështu? A i besojmë sistemit gjyqësor që po heton vrasjen e Ivanoviqit? A është dhe sa e rrezikshme është të merresh me politikë sot? Cilat janë pasojat e vrasjes së Olliver Ivanoviqit për shoqërinë në veri të Kosovës, Kosovë dhe Serbi?

Lexo më shumë

16.12.2020

11:00

Online event

I përfunduar

Conferenca Analiza e Trendit 2020: qëndrimet e komunitetit serb në Kosovë

OJQ Aktiv me kënaqësi ju fton në uebinar konferencën "Analiza e Trendit 2020: qëndrimet e komunitetit serb në Kosovë" ku do të prezantohet hulumtimi me të njëjtin titull. Konferenca do të mbahet të mërkurën, më 16 dhjetor 2020 me fillim nga ora 11:00 përmes platformës online Zoom.

Lexo më shumë

26.11.2020

14:00

NGO Aktiv

I përfunduar

MSC debata: ,,Nevidljive posledice kovida-19”

NVO Aktiv ima zadovoljstvo da Vas pozove na Zoom debatu Mitrovačkog društvenog kluba pod nazivom ,,Nevidljive posledice kovida-19“. Teme debate biće uticaj pandemije virusa korona i karantina na mentalno zdravlje stanovništva, njihov efekat na odnose u porodici i potencijalno povećanje stope nasilja, kao i posledice bolesti kovid-19 po decu sa smetnjama u razvoju i njihove staratelje. Debata će biti održana u četvrtak, 26. novembra u 14 časova.

Lexo më shumë

Projektet

Mision

AKTIV synon të mundësojë përfshirjen kuptimplote të komunitetit serb të Kosovës në nxitjen e një të ardhme pjesëmarrëse, paqësore dhe prosperuese në rajon.


Më lajmeve lexim

Ky sajt është I punuar me përkrahjen