Ndodhi

12.05.2021

11:00

Online event

Në vazhdim

21.04.2021

18:00

Civic Energy Center, Mitrovica

I përfunduar

TË BASHKUAR MË TË FORTË, POR RIVALË PËRGJITHMONË (Shfaqje forum teatër)

Të pavetëdijshëm për nacionalitetin e pasagjerëve pranë tyre në një aeroplan që po udhëton për në Bahame dhe të pavetëdijshëm se ata/ato do të jenë vetëm në shoqërimin e njëri-tjetrit në lojën e ashpër të jetës e vdekjes: pastiçeri shqiptar, filozofi kroat dhe dy gra serbe, një biologe dhe një këngëtare, e cila është duke shkuar të incizojë videoklipin janë ulur rehatshëm në karriget e tyre, por në mendjen e tyre tashmë po bëjnë plazh në ujërat e kaltra të Bahames, duke mos dyshuar në për përmbysjen e shpejtë të fatit të tyre. 

Lexo më shumë

30.03.2021

10:00

Civic Energy Center, Mitrovica

I përfunduar

Forum future 2021, 30 dhe 31 Mars

Forum Future 2021 "Gjuha si urë"

Lexo më shumë

Mision

AKTIV synon të mundësojë përfshirjen kuptimplote të komunitetit serb të Kosovës në nxitjen e një të ardhme pjesëmarrëse, paqësore dhe prosperuese në rajon.


Më lajmeve lexim

Ky sajt është I punuar me përkrahjen