Ndodhi

27.03.2019

18:00

Mitrovica Social Club (kafe)

Në vazhdim

MSC: Dijalog koji je otišao u pogrešnom smeru

U novoj debati Mitrovačkog društvenog kluba govorićemo o uticaju usvajanja prištinske Platforme na dalji tok dijaloga, o taksama kao instrumentu pritiska na srpsku zajednicu, o procesu normalizacije odnosa, kao i pitanju sveobuhvatnog sporazuma (kao konačnom rešenju ili jednoj od opcija).

Gosti:
1. Momčilo Trajković, predsednik SPO na Kosmetu, član SNF-a
2. Nedžmedin Spahiu, analitičar, direktor TV Mitrovica

Dođite, popijte piće sa nama, postavite pitanja panelistima ili sa njima razgovarajte o ovoj temi.

Vidimo se!

Lexo më shumë

26.03.2019

13:00

Civic Energy Center

Në vazhdim

Debat: Detyrimet institucionale mbi Respektimin dhe Promovimin e të Drejtave Gjuhësore

OJQ Aktiv ka kënaqësinë të ju ftoj në debatin publik Detyrimet institucionale mbi Respektimin dhe Promovimin e të Drejtave Gjuhësore që do të mbahet si pjesë e fushatës ndërgjegjësuese publike mbi të drejtat gjuhësore, brenda fushëveprimit të projektit Krijimi i një Kosove Dygjuhësore, që mbështetet nga Ambasada Norvegjeze dhe implementohet në bashkëpunim me Zyrën e Komisionerit për Gjuhë.

Lexo më shumë

20.03.2019

10:00

Hotel Sirius Pristina

I përfunduar

Konferencë: “Integrimi i Juridiksionit në Kosovën e Veriut”

OJQ  Aktiv ka kënaqësinë të ju ftoj në konferencën: “Integrimi i Juridiksionit në Kosovën e Veriut”

Lexo më shumë

Mision

Aktivi ka për qëllim të mundësojë një involvim kuptimplotë të komunitetit Serb të Kosovës në një të ardhme gjithëpërfshirëse, paqësore dhe me prosperitet në rajon.


Më lajmeve lexim

Ky sajt është I punuar me përkrahjen